35 Слободен & засилувач; Уникатна графика за клипарт за Среќен роденден

  • Споделете Го Ова
Cathy Daniels

Во оваа статија, ќе најдете 35 бесплатни графики за роденденски клипарт. Графиките се потполно бесплатни за лична и комерцијална употреба. Не грижете се, ова дефинитивно не е трик. Не треба да креирате никакви сметки или да се претплатите за да ги преземете.

Има толку многу роденденски забави на кои треба да присуствувам во текот на целата година и сакам да создавам уникатни роденденски пораки за моите пријатели и семејството. Правев приспособена роденденска честитка пред некој ден и се вратив на датотеките што ги создадов претходно и мислев дека би било убаво да ги организирам и да ги споделам со вас.

Оригинално, она што го имав беше повеќе насочено кон возрасните, но создадов клипарт за роденден и за деца. Ако ви се допаѓаат, слободно преземете ги и користете ги вашите омилени на вашиот роденденски дизајн „Направи сами“.

Роденденски клипарт за семејство и засилувач; Пријатели (бесплатно преземање) Роденденски клипарт за деца (бесплатно преземање)

Сликите се во PNG формат со проѕирна позадина. Можете да ги користите на ваш сопствен сам дизајн без да се грижите за белата позадина!

Ако сакате да ја уредувате графиката, можете да го користите Adobe Illustrator за да ја следите сликата и потоа да ги менувате боите или другите уредувања.

Забелешка: графиката на клипартот од оваа објава е бесплатна за уредување, но ако сакате да уредувате графика од друга веб-локација, треба да ги проверите авторските права пред да ги следите или уредите.

Јас сум Кети Даниелс, експерт за Adobe Illustrator. Го користам софтверот од верзијата 2.0 и создавам упатства за него од 2003 година. Мојот блог е една од најпопуларните дестинации на интернет за луѓе кои сакаат да научат Illustrator. Покрај мојата работа како блогер, јас сум и автор и графички дизајнер.